Sajam sporta u Pljevljima

26.4.2024. godine djeca i mladi sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom iz JU Dnevni centar Pljevlja danas su učestvovali na Sajmu sporta koji se održao na trgu 13. jul u našem gradu.
Sajam sporta organizovao je Sekretarijat za sport i mlade opštine Pljevlja, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih, povodom Dana reprezentacije. Ovo je bila izvrsna prilika za sportske organizacije sa teritorije naše opštine i opštine Žabljak da prezentuju svoj rad, promovišu zdrave stilove života i ukažu na značaj bavljenja sportom, a prisutni sportisti i ljubitelji sporta iskoristili su Sajam i da razmjene svoja znanja i iskustva i dogovore buduću saradnju.
Drugari iz Dnevnog centra Pljevlja izložili su osvojene medalje i pehare sa državnih i regionalnih takmičenja, kao i takmičenja koje je organizovala Specijalna olimpijada Crne Gore. Takođe, prisutni su imali priliku i da se oprobaju u stonom fudbalu sa djecom i mladima iz naše ustanove.
Zahvaljujemo se Sekretarki sekretarijata za sport i mlade gospođi Milici Sekulić na pozivu da uzmemo učešće na Sajmu sporta kao i na profesionalnoj organizaciji današnjeg događaja. Nadamo se da će ova divna manifestacija postati dio tradicije našeg grada.
Zahvaljujemo se svim učesnicima Sajma sporta na današnjem druženju i čestitamo na dosadašnjim uspjesima i ostvarenim rezultatima.
Do sledećeg susreta SPORTSKI POZDRAV od drugara iz Dnevnog centra Pljevlja!